Ramazan Bairam Kayrli Bolsin

Primarul Municipiului Medgidia, Marian Iordache...

Anunt privind organizarea unei proceduri de selectie p...

Primaria Municipiului Medgidia anunţă organizar...

Munca in folosul comunitatii

În baza Sentinței civile nr.11746/02.10.2...


Caravana Sanatatii la Medgidia

1 august 2014    0 comentarii

Asociaţia pentru Sănătate, Educaţie şi Familie desfăşoară campania naţională „Împreună pentru o sanătate mai bună" în colaborare cu Institutul de Sănătate Publică Bucureşti.În data de 4 august, activitatea se va desfăşura la Medgidia, în Piaţeta Decebal. Aici, va fi prezent pe parcursul întregii zile un autocar dotat cu o bibliotecă mobilă şi un cabinet medical mobil, în perimetrul căruia se vor realiza teste me...

Citeste mai departe »


Tabara de pictura, la linia de start

1 august 2014    0 comentarii

O nouă ediţie a Taberei de Pictură va debuta sâmbătă, 2 august, la Medgidia. Deschiderea oficială va avea loc de la ora 18.00, în sala de şedinţe a Primăriei. Evenimentul cultural a ajuns la cea de-a XI-a ediţie şi se va desfăşura în perioada 02-10 august, cu participarea următorilor artişti plastici: Ghedjati Abdallah Mustapha (Algeria), Mario Bernardini, Ferdinando Franco (Italia), Fatima Al Obaidi (Irak), Radu Gorodenco (Republica M...

Citeste mai departe »


Tineri din Medgidia, campioni nationali la navomodele

29 iulie 2014    0 comentarii

Campionatul Naţional de Navomodele Viteză şi Evoluţie organizat de Federaţia Română de Modelism în colaborare cu Primaria Muninicipiului Medgidia şi Clubul Copiilor Medgidia, reprezentat de prof. Ioana Dumitru, precum şi Proiectul Naţional pentru copii „Toate pânzele, sus!" organizat de Clubul Copiilor Medgidia în colaborare cu Primaria Municipiului Medgidia au ajuns la final.Echipa Clubului Copiilor Medgidia a avut rezulta...

Citeste mai departe »


Noutati despre Medgidia:

„Desteapta-te romane!” a rasunat si la Medgidia

Lucrare dedicata aniversarii centenarului primului razboi – lansata la Medgidia

Informatii Politia Municipala Medgidia

29 iulie - Ziua Imnului

Desfasurare de forte la Medgidia

Ghid de dezvoltare economică a Medgidiei

16 ianuarie 2012   4 comentarii

Reprezentanţi ai instituţiilor publice din Medgidia societăţilor comerciale, cadre didactice, ingineri, economişti ş... Citeste mai departe »


S-a constituit noul Consiliu Local al Municipiului Medgidia

22 iunie 2012   6 comentarii

Vineri, 22 iunie, de la ora 10.00, in sala mare a Primăriei Medgidia a avut loc şedinţa de constituire a Consiliului ... Citeste mai departe »


Marian Iordache, reprezentantul Romaniei in Adunarea Primarilor din Balcani

29 iunie 2010   29 comentarii

Edilul municipiului Medgidia a fost ales de colegii prezenti la Forumul de cooperare si solidaritate din Balcani, ... Citeste mai departe »


PUBLICATIE DE CASATORIE

30 iulie 2014

Astăzi 28.07.2014 a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului SALIM GILBERT în vârstă de... Citeste mai departe »


PUBLICATIE DE CASATORIE

26 iulie 2014

Astăzi 25.07.2014 a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului CURTI TANIOR în vârstă de ... Citeste mai departe »© Copyright 2009-2014 Primaria municipiului Medgidia. Toate drepturile rezervate.