Sarbatori fericite!

Sărbătoarea Învierii Domnului se aproapie...

Primavara in acorduri de pian si pasi de dans

Duminică, 23 martie , de la ora 11:00, va avea ...

Nuielusa fermecata

Vineri, 21 martie, la ora 11:00, Casa de Cultur...


Medgidia pregateste parcurile pentru zilele insorite

16 aprilie 2014    0 comentarii

La Medgidia se fac noi amenajări ale parcurilor, se continuă plantarea florilor și se înlocuiesc băncile vechi și deteriorate. Sunt vizate mai multe zone de promenadă din oraș, din zonele de nord, centru și sud.Cea mai mare schimbare s-a realizat în spațiul dintre blocurile MS2 și ANL de pe strada Industriei, unde terenul viran a fost amenajat și transformat în parc. Au fost instalați stâlpi de iluminat, s-a pus gazon și s-au con...

Citeste mai departe »


Municipiul Medgidia aloca aproximativ 800.000 lei activitatilor culturale

15 aprilie 2014    0 comentarii

În ultimii ani, municipiul Medgidia s-a făcut remarcat prin activitățile culturale numeroase și de bună calitate. Festivalul Internațional de Muzică Uşoară „Dan Spătaru”, Tabăra Internațională de Pictură „Lucian Grigorescu”, Festivalul Național de Teatru „Tanța și Costel”, precum și festivalurile de muzică ușoară și populară, au animat viața culturală a orașului.Anul acesta, Primăria Municipiului Medgidia și Con...

Citeste mai departe »


Tichete sociale pentru nevoiasii din Medgidia

8 aprilie 2014    0 comentarii

Începând cu data de 09 aprilie 2014, aproximativ 3.000 de nevoiași din Medgidia vor primi tichete sociale în valoare de 50 de lei. Sărbătorile Pascale se apropie, iar Primăria Municipiului Medgidia încearcă să le aducă oamenilor cu venituri mici lumină în case și bucurie în suflet.Tichetele se vor acorda persoanelor cu handicap de gradul I și II, precum și pensionarilor cu pensii mai mici de 500 de lei. Persoanele cu ...

Citeste mai departe »


Noutati despre Medgidia:

Functionari publici pentru o saptamana la Primaria Municipiului Medgidia

Sedinta ordinara a Consiliului Local Municipal Medgidia din luna aprilie

Primaria Medgidia a primit o donatie de 800 de carți de la o delegatie din Turcia

Lucrari de curatenie in incinta Cimitirului Central Medgidia

Sedinta ordinara a Consiliului Local Municipal Medgidia din luna martie

Ghid de dezvoltare economică a Medgidiei

16 ianuarie 2012   4 comentarii

Reprezentanţi ai instituţiilor publice din Medgidia societăţilor comerciale, cadre didactice, ingineri, economişti ş... Citeste mai departe »


S-a constituit noul Consiliu Local al Municipiului Medgidia

22 iunie 2012   6 comentarii

Vineri, 22 iunie, de la ora 10.00, in sala mare a Primăriei Medgidia a avut loc şedinţa de constituire a Consiliului ... Citeste mai departe »


Marian Iordache, reprezentantul Romaniei in Adunarea Primarilor din Balcani

29 iunie 2010   29 comentarii

Edilul municipiului Medgidia a fost ales de colegii prezenti la Forumul de cooperare si solidaritate din Balcani, ... Citeste mai departe »


PUBLICATIE DE CASATORIE

10 aprilie 2014

Astăzi 09.04.2014 a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului STOIAN ALEXANDRU - ANDREI în v&a... Citeste mai departe »


PUBLICATIE DE CASATORIE

10 aprilie 2014

Astăzi 09.04.2014 a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului ZAINEA RĂZVAN - IONUŢ în vâ... Citeste mai departe »© Copyright 2009-2014 Primaria municipiului Medgidia. Toate drepturile rezervate.