La mulți ani, tuturor celor care își serbează onomasti...

La mulți ani, tuturor celor care poartă numele ...

Start la campania de dezinsecție

Din 25 mai 2015 la Medgidia va începe cam...

Anunț - concurs două funcții publice de execuție

Primăria municipiului Medgidia anunță scoaterea...


Sărbători la Medgidia

21 mai 2015    0 comentarii

Zi cu multe semnificații religioase, ziua de 21 mai a fost o zi plină de evenimente la Medgidia. Primarul municipiului, Marian Iordache, a încercat să dea curs invitațiilor și sa ia parte la evenimentele ce au marcat această zi.De dimineață, la Monumentul Eroului Român a fost oficiată slujba de comemorare a ostașilor căzuți pe câmpul de luptă și s-au depus coroane de flori în memoria acestora. Și-au prezentat omagiul pios î...

Citeste mai departe »


Delegarea gestiunii serviciului de salubrizare – supusă dezbaterii publice

18 mai 2015    0 comentarii

Primăria Municipiului Medgidia organizează miercuri, 20 mai 2015, dezbaterea publică cu tema „Delegarea gestiunii serviciului de salubrizare în municipiul Medgidia”. Dezbaterea va avea loc în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Medgidia, începând cu ora 16.00 și este deschisă participării tuturor cetățenilor interesați.Delegarea serviciului de salubrizare pe aria administrativă a Unității Administrativ Teritorial...

Citeste mai departe »


S-a încheiat Săptămâna Națională a Voluntariatului

18 mai 2015    0 comentarii

Cea de-a XIV-a ediție a Săptămânii Naționale a Voluntariatului, desfășurată în perioada 11-17 mai 2015 s-a încheiat. La Medgidia, organizatorii – Serviciul de Asistență Socială Comunitară din cadrul Primăriei Municipiului Medgidia și voluntarii din localitate au avut o săptămână plină de activități, în urma cărora, toți participanții au avut de învățat și de câștigat. Cei care au dăruit și au adus zâ...

Citeste mai departe »


Noutati despre Medgidia:

O rază de spranță pentru bătrâni și pentru mame

Săptămâna Voluntariatului continuă la Medgidia

Lucrări extinse de reabilitare la Medgidia

Voluntariat pentru viață și oameni

Triplă aniversare la Medgidia

Dezbatere publică privind delegarea gestiunii serviciului de salubrizare

15 mai 2015   0 comentarii

Primăria Municipiului Medgidia organizează  miercuri, 20 mai 2015, orele 16.00,  în sala de ședințe a... Citeste mai departe »


Strategia de dezvoltare locala – supusa dezbaterii publice

16 martie 2015   0 comentarii

Primăria Municipiului Medgidia invită locuitorii orașului la dezbaterea publică privind „Strategia de dezvoltar... Citeste mai departe »


"Strategia de dezvoltare locala a municpiului Medgidia, pentru perioada 2014 - 2020" in dezbatere publica

12 martie 2015   0 comentarii

Primăria Municipiului Medgidia organizează miercuri, 18 martie 2015, dezbaterea publică cu tema „Strategia de ... Citeste mai departe »


PUBLICATIE DE CASATORIE

8 mai 2015

Astăzi 07.05.2015 a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului BADEA ALEXANDRU MARIUS în v&acir... Citeste mai departe »


PUBLICATIE DE CASATORIE

8 mai 2015

Astăzi 07.05.2015 a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului TOADER ALEXANDRU VIOREL în v&aci... Citeste mai departe »© Copyright 2009-2015 Primaria municipiului Medgidia. Toate drepturile rezervate.