Anunț important pentru agricultori

Începând cu data de 12 decembrie 20...

In atentia persoanelor/familiilor care utilizeaza pent...

Ajutoarele pentru încălzirea locuinței se...

Munca in folosul comunitatii

În baza Sentinței civile nr.1962/10.09.20...


Sedinta ordinara a lunii octombrie

28 octombrie 2014    0 comentarii

Joi, 30 octombrie, de la ora 18.00 la Primăria Medgidia va avea loc ședința ordinară de Consiliu Local, ce va avea pe ordinea de zi următoarele puncte:1. Modificarea organigramei şi statului de funcţii ale Spitalului Municipal Medgidia2. Aprobarea rectificării bugetului local de venituri si cheltuieli, pentru anul 20143. Aprobarea suplimentării numărului de indemnizaţii acordate persoanelor cu handicap grav din municipiul Medgidia, pent...

Citeste mai departe »


Se incalzesc calorifere la Medgidia – incepe furnizarea agentului termic

27 octombrie 2014    0 comentarii

Societatea de termoficare din Medgidia, S.C. Apollo Ecoterm S.R.L., a anunțat că începe furnizarea agentului termic. Decizia vine în urma scăderii bruște a temperaturilor din ultimele zile și a solicitărilor venite din partea asociațiilor de proprietari din municipiu. Din data de 27 octombrie se fac probe la cald, urmând ca după acestea să înceapă furnizarea propriu-zisă a agentului termic.Odată cu scăderea temperaturilor, calori...

Citeste mai departe »


Weekend plin de evenimente la Medgidia. Zilele Recoltei si Ziua Armatei Romane vor fi serbate la sfarsitul saptamanii

23 octombrie 2014    0 comentarii

Finalul săptmânii aduce două evenimente la Medgidia. Din data de 24 octombrie debutează Zilele Recoltei, iar sâmbătă este Ziua Armatei Române. Astfel, Primăria Municipiului Medgidia prin Direcția de Gestionare a Domeniului Public și Privat organizează și anul acesta Zilele Recoltei, șase zile de sărbătoare prin muzică și dans, precum și o expoziție cu vânzare a produselor de sezon.Mai exact, între 24 și 29 octombrie 2014, s...

Citeste mai departe »


Noutati despre Medgidia:

Lansare de carte - Fericitul Augustin, chipul pastorului

Zilele Recoltei

Dezbatere publica pe teme sociale si salubritate

Medgidia a aderat la Uniunea Internationala a Localitatilor Turcice

Relatiile consolidate dintre Medgidia si Mudanya – sanse de dezvoltare

Ghid de dezvoltare economică a Medgidiei

16 ianuarie 2012   4 comentarii

Reprezentanţi ai instituţiilor publice din Medgidia societăţilor comerciale, cadre didactice, ingineri, economişti ş... Citeste mai departe »


S-a constituit noul Consiliu Local al Municipiului Medgidia

22 iunie 2012   6 comentarii

Vineri, 22 iunie, de la ora 10.00, in sala mare a Primăriei Medgidia a avut loc şedinţa de constituire a Consiliului ... Citeste mai departe »


Marian Iordache, reprezentantul Romaniei in Adunarea Primarilor din Balcani

29 iunie 2010   29 comentarii

Edilul municipiului Medgidia a fost ales de colegii prezenti la Forumul de cooperare si solidaritate din Balcani, ... Citeste mai departe »


PUBLICATIE DE CASATORIE

22 octombrie 2014

Astăzi 20.10.2014 a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului CARAPUNEALĂ DUMITRU în vâr... Citeste mai departe »


PUBLICATIE DE CASATORIE

20 octombrie 2014

Astăzi 16.10.2014 a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului CURT-OMER GENGHIZ în vârst... Citeste mai departe »© Copyright 2009-2014 Primaria municipiului Medgidia. Toate drepturile rezervate.